Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT |

Lægeligvidereuddannelseforløb

Neurologi

I neurologi er du med til at diagnosticere, behandle og forebygge sygdomme i nervesystemerne og i muskler og neuromuskulære overgange.

Du har tæt kontakt til en række andre specialer både i somatikken og psykiatrien, blandt andet de øvrige neurofag (neurokirurgi, otologi, oftalmologi), intern medicin og arbejdsmedicin.

Sygdomsgrupperne omfatter blandt andet bevægeforstyrrelser, demens, epilepsi, cerebrovaskulære sygdomme, neurinfektioner, -onkologi samt medfødte misdannelser, udviklingsdefekter og arvelige sygdomme.

Patienter med hovedpine, smerte besvimelse, hukommelsesbesvær, lammelser og føle- og synsforstyrrelser henvises ofte til neurologisk undersøgelse, og de udredes og behandles i de fleste tilfælde ambulandt, enten på sygehusambulatorier eller i specialpraksis.

Introduktionsstillinger i Region Syd

Der opslås årligt 20 introduktionsstillinger i neurologi i Region Syd. Det er sygehusene, der opslår introduktionsstillinger.

Find ledige introduktionsstillinger på sundhedsjob.dk

Hoveduddannelsesstillinger i Region Syd 

Der opslås7 hoveduddannelsesstillinger i neurologi årligt med tiltrædelse henholdsvis 1. marts og 1. september.

Find ledige hoveduddannelsesforløb på sundhedsjobs.dk. Opret din egen jobagent, så får du besked, når der er nye opslag.

 Siden er sidst opdateret 19-8-2021
HR SundhedsuddannelserAdresse: Boulevarden 76, 3. sal, 7100 Vejle, EAN 5798002571035 Personref cal@rsyd.dk. Email: videreuddannelsen@rsyd.dk   Tilgængelighedserklæring