Skip til primært indhold

Infektionsmedicin

Vil du arbejde i et spændingsfelt med globale pandemier, bredt tværfagligt samarbejde og diagnostisk detektivarbejde? Så er infektionsmedicin sikkert noget for dig!

Som infektionsmediciner er du den store detektiv inden for intern medicin. Du varetager udredning af patienter med feber og tegn på inflammation. Virus, bakterier, parasitter og svampe kan manifestere sig vidt forskelligt afhængigt af personens immunforsvar samt rejseanamnese, og differentialdiagnoser inden for reumatologi, onkologi og hæmatologi skal hyppigt overvejes. Vi hjælper med at behandle, endocarditis, spondylodiscitis, meningitis, svære bakterielle infektioner, HIV-infektion, hepatitis og tager generelt over, når de andre giver fortabt. 

Infektionsmedicinen spænder bredt og man ser både akutte som kroniske sygdomme samt patienter i alle aldersklasser med og uden komorbiditeter. Kort sagt kan alle patienter få en infektion.
Specialet er i vedvarende dynamisk udvikling, hvor sæsonbetingede epidemier, globale pandemier og en stigende forekomst af antibiotikarestens giver mulighed for arbejdsopgaver mange år ud i fremtiden. Der er plads til de eventyrlystne, som ønsker arbejde under udlandsophold samt de etablerede familiemennesker, der kan sikre, at vi opretholder en høj faglig standard for hensigtsmæssigt antibiotikaforbrug og infektionsmedicinsk diagnostik på de danske hospitaler.

Har vi har vakt din interesse? Du er velkommen til at kontakte os.

Fælles introduktionsuddannelse i intern medicin i Region Syd

Introduktionsuddannelsen er fælles for de 9 intern medicinske specialer. Det betyder, at du efter en gennemført introduktionsuddannelse er kvalificeret til at søge hoveuddannelse i et af de 9 specialer.
Her finder du informationer om den fælles intern medicinske introduktionsuddannelse

Hoveduddannelsesstillinger i Region Syd 

Der opslås 2 hoveduddannelsesstillinger i infektionsmedicin årligt med tiltrædelse henholdsvis 1. marts og 1. september.

Find ledige hoveduddannelsesforløb på sundhedsjobs.dk

. Opret din egen jobagent, så får du besked når der er nye opslag. 

 

Kontakt

Lone Flø (Pt. sygemeldt)

Specialkonsulent

Koncern HR, Sundhedsuddannelser


23 35 65 91 Kontakt
Mikael Bruun

Mikael Bruun

Specialkonsulent

Koncern HR, Sundhedsuddannelser


23 84 87 58 Kontakt
APPFWU01V