Skip til primært indhold

Neurologi

I neurologi er du med til at diagnosticere, behandle og forebygge sygdomme i nervesystemerne og i muskler og neuromuskulære overgange.

Du har tæt kontakt til en række andre specialer både i somatikken og psykiatrien, blandt andet de øvrige neurofag (neurokirurgi, otologi, oftalmologi), intern medicin og arbejdsmedicin.

Sygdomsgrupperne omfatter blandt andet bevægeforstyrrelser, demens, epilepsi, cerebrovaskulære sygdomme, neurinfektioner, -onkologi samt medfødte misdannelser, udviklingsdefekter og arvelige sygdomme.

Patienter med hovedpine, smerte besvimelse, hukommelsesbesvær, lammelser og føle- og synsforstyrrelser henvises ofte til neurologisk undersøgelse, og de udredes og behandles i de fleste tilfælde ambulant, enten på sygehusambulatorier eller i specialpraksis.

Introduktionsstillinger

Der er dimensioneret 20 introduktionsstillinger i neurologi i Region Syd. Det er sygehusene, der opslår introduktionsstillinger.

Find ledige introduktionsstillinger i Region Syddanmark på sundhedsjob.dk

 

Hoveduddannelsesstillinger

Der opslås 9 hoveduddannelsesstillinger i neurologi årligt i Region Syddanmark med tiltrædelse henholdsvis 1. marts og 1. september.

Find ledige hoveduddannelsesstillinger på sundhedsjobs.dk

Opret din egen jobagent, så får du besked, når der er nye opslag.

 

Kontakt

Claus Østergaard

Claus Østergaard

Chefkonsulent

Koncern HR, Sundhedsuddannelser


29 20 17 25 Send sikkermail (benyt denne til personfølsomme oplysninger)
APPFWU01V