Skip til primært indhold

Plastikkirurgi

Som plastikkirurg har du anvaret for behandling af specifikke sygdomme og tilstande ved at anvende og udvikle særlige kirurgiske metoder og teknikker, blandt andet vævsflytning og lapplastik. Plastikkirurgi er ikke begrænset til en specifk sygdom, misdannelse eller kropsdel

Selv om mange operative indgreb er standardiserede, kan du som plastikkirurg blive præsenteret for omfattende defekter, hvor standardiserede operationer ikke er anvendelige og hvor din sans for form og funktion kommer til udtryk i individualiserede løsninger på problemet.

De væsentligste opgaver inden for det plastikkirurgiske område er du kan applicere de optimale operationsmetoder og behandlingsprincipper til rekonstruktion eller korrektion af legemsområder, der er ødelagte af sygdom, behandling, traumer, fejludvikling eller aldersforandringer.

Som plastikkirurg er din kompetencer indenfor kommunikation, samarbejde og sundhedsfremme afgørende i dialogen med patienter og pårørende i kritiske livssituationer

Introduktionsstillinger

Der er dimensioneret 6 introduktionsstillinger i plastikkirurgi i Region Syd. Det er sygehusene, der opslår introduktionsstillinger.

Find ledige introduktionsstillinger i Region Syddanmark på sundhedsjob.dk

 

Hoveduddannelsesstillinger

Der opslås 3 hoveduddannelsesstillinger i plastikkirurgi årligt i Region Syddanmark med tiltrædelse henholdsvis 1. marts og 1. september.

Find ledige hoveduddannelsesstillinger på sundhedsjobs.dk

Opret din egen jobagent, så får du besked, når der er nye opslag.

 

Kontakt

Mikael Giødesen

Mikael Giødesen

AC-fuldmægtig

Koncern HR, Sundhedsuddannelser


40 33 87 52 Kontakt

Sofie Kvist Rasmussen

AC Fuldmægtig

Koncern HR, Sundhedsuddannelser


40338752 Kontakt
APPFWU01V