Skip til primært indhold

Oto-rhino-laryngologi

Som øre-næse-halslæge arbejder du med forebyggelse, diagnostik, behandling og kontrol af kirurgiske og medicinske sygdomme.

Specialet arbejder med traumer i områderne: ører, næse, bihuler, mundhule, spytkirtler, svælg, strube, halsens bløddele inkl. glandula thyreoidea og ansigtsskelettet. Der foretages diagnostik af sygdomme i mediastinum, bronkier og esofagus samt kranienervediagnostik. Inden for samtlige områder foregår desuden eksperimentel og klinisk forskning.

Audiologi er et ekspertområde inden for oto-rhino-laryngologi, hvor udredning og behandling af høretab foregår.

Du arbejder med patienter fra de nyfødte til de gamle med sygdomsintensiteter fra 'raske' med mindre problemer til alvorligt syge. Som en konsekvens heraf rummer specialet også palliation og terminal behandling. En stor del af patienterne får foretaget større eller mindre kirurgiske indgreb forudgået af forskellige udredningsprogrammer. Derudover varetager specialet udredning med henblik på medicinsk behandling. Endelig er en del af patienterne akut syeg med behov for medicinsk og/eller kirurgisk intervention.

Introduktionsstillinger

Der er dimensioneret 9 introduktionsstillinger i oto-rhino-laryngologi i Region Syd. Det er sygehusene, der opslår introduktionsstillinger.

Find ledige introduktionsstillinger i Region Syddanmark på sundhedsjob.dk

 

Hoveduddannelsesstillinger

Der opslås 4 hoveduddannelsesstillinger i oto-rhino-laryngologi årligt i Region Syddanmark med tiltrædelse henholdsvis 1. april og 1. oktober.

Find ledige hoveduddannelsesstillinger på sundhedsjobs.dk

Opret din egen jobagent, så får du besked, når der er nye opslag.

 

Kontakt

Mikael Giødesen

Mikael Giødesen

AC-fuldmægtig

Koncern HR, Sundhedsuddannelser


40 33 87 52 Kontakt
APPFWU02V