Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT |

Lægeligvidereuddannelseforløb

Oto-rhino-laryngologi

Som øre-næse-halslæge arbejder du med forebyggelse, diagnostik, behandling og kontrol af kirurgiske og medicinske sygdomme.

Specialet arbejder med traumer i områderne: ører, næse, bihuler, mundhule, spytkirtler, svælg, strube, halsens bløddele inkl. glandula thyreoidea og ansigtsskelettet. Der foretages diagnostik af sygdomme i mediastinum, bronkier og esofagus samt kranienervediagnostik. Inden for samtlige områder foregår desuden eksperimentel og klinisk forskning.

Audiologi er et ekspertområde inden for oto-rhino-laryngologi, hvor udredning og behandling af høretab foregår.

Du arbejder med patienter fra de nyfødte til de gamle med sygdomsintensiteter fra 'raske' med mindre problemer til alvorligt syge. Som en konsekvens heraf rummer specialet også palliation og terminal behandling. En stor del af patienterne får foretaget større eller mindre kirurgiske indgreb forudgået af forskellige udredningsprogrammer. Derudover varetager specialet udredning med henblik på medicinsk behandling. Endelig er en del af patienterne akut syeg med behov for medicinsk og/eller kirurgisk intervention.

Introduktionsstillinger i Region Syd

Der opslås årligt 8 introduktionsstillinger i orto-rhino-laryngologi i Region Syd. Det er sygehusene, der opslår introduktionsstillinger.

Find ledige introduktionsstillinger på sundhedsjob.dk

Hoveduddannelsesstillinger i Region Syd 

Der opslås 4 hoveduddannelsesstillinger i orto-rhino-laryngologin årligt med tiltrædelse henholdsvis 1. april og 1. oktober.

Find ledige hoveduddannelsesforløb på sundhedsjobs.dk. Opret din egen jobagent, så får du besked, når der er nye opslag.

 Siden er sidst opdateret 19-8-2021
HR SundhedsuddannelserAdresse: Boulevarden 76, 3. sal, 7100 Vejle, EAN 5798002571035 Personref cal@rsyd.dk. Email: videreuddannelsen@rsyd.dk   Tilgængelighedserklæring