Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT |

Lægeligvidereuddannelseforløb

Dermato-venerologi

Som hudlæge arbejder du med hudsygdomme og kønssygdomme hos mennesker i alle aldre

I specialet varetages forebyggelse, diagnostik, behandling og forskning inden for hudsygdomme samt seksuelt overførte sygdomme. Endvidere omfatter specialet visse slimhindesygdomme.

Specialet er karakteriseret ved en række opgaver fælles med tilgrænsende specialer, bl.a. Reumatologi, Pædiatri, Arbejdsmedicin, Infektionsmedicin, Plastikkirurgi, Onkologi m.fl.

Der er 105 fuldtidspraktiserende speciallæger i dermato-venerologi. De fleste speciallægepraksis er i dag en-mandspraksis, men der er også eksempler på flermandspraksis.
Deleansættelser, hvor en speciallæge arbejder ½ tid i praksis og ½ tid på en hospitalsafdeling er under etablering.

Introduktionsstillinger i Region Syd

Der opslås årligt 6 introduktionsstillinger på hudafdeling på Odense Universitetshopital. Det er sygehuset, der opslår introduktionsstillinger.

Find ledige introduktionsstillinger på sundhedsjob.dk

Hoveduddannelsesstillinger i Region Syd 

Der opslås 3 hoveduddannelsesstillinger i dermato-venerologi årligt med tiltrædelse henholdsvis 1. marts og 1. september. Specialet er landsdækkende, hvilket betyder at stillinger opslås og besættes sammen med stillinger i Region Øst og Region Nord.

Find ledige hoveduddannelsesforløb på sundhedsjob.dk. Opret din egen jobagent, så får du besked, når der er nye opslag.Siden er sidst opdateret 18-8-2021
HR SundhedsuddannelserAdresse: Boulevarden 76, 3. sal, 7100 Vejle, EAN 5798002571035 Personref cal@rsyd.dk. Email: videreuddannelsen@rsyd.dk   Tilgængelighedserklæring