Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT |

Lægeligvidereuddannelseforløb

Radiologi

Som radiolog møder du alle aspekter af medicinsk billeddannelse, som giver information om organismens anatomi, funktion og sygdomsenheder samt de aspekter af interventionel radiologi og invasiv terapi, som falder ind under den kliniske radiologiske afdelings område.

Radiologi er præget af en meget hurtig teknologisk udvikling, specielt vedrørende invasive procedurer, ultralyd-, MR- og CT-skanning, digitaliseret konventionel radiologi, teletransmission og PACS systemer (elektronisk arkivering og kommunikation).

Den radiologiske afdeling er en central afdeling på ethvert hospital og er en tværgående samarbejdspartner for samtlige kliniske afdelinger.

Introduktionsstillinger i Region Syd

Der opslås årligt 15 introduktionsstillinger i radiologi i Region Syd. Det er sygehusene, der opslår introduktionsstillingerne.

Find ledige introduktionsstillinger på sundhedsjob.dk

Hoveduddannelsesstillinger i Region Syd 

Der opslås 8 hoveduddannelsesstillinger i radiologi årligt med tiltrædelse henholdsvis 1. maj og 1. november.

Find ledige hoveduddannelsesforløb på sundhedsjobs.dk. Opret din egen jobagent, så får du besked, når der er nye opslag.

 

 

 Siden er sidst opdateret 19-8-2021
HR SundhedsuddannelserAdresse: Boulevarden 76, 3. sal, 7100 Vejle, EAN 5798002571035 Personref cal@rsyd.dk. Email: videreuddannelsen@rsyd.dk   Tilgængelighedserklæring