Gå til indhold
Den lægelige videreuddannelse Til Region SyddanmarkTil forsiden
ForsidepilAkutmedicin

Akutmedicin

Som akutmediciner skal du være specialist i den akutte og afklarende fase, når patienter har behov for sygehuskrævende behandling.

Akutmedicineren skal have brede faglige kompetencer med fokus på at vurdere hvor akut patientens tilstand er og kunne korordinere patientens behov for videre behandling både i og udenfor sygehuset med tæt involvering af speciallæger fra andre specialer.

Hør og se mere om akutlægens rolle i Danmark i video lavet af Dansk Selskab for akutmedicn (DASEM)

Introduktionsstillinger i Region Syd

Der er xx introduktionsstillinger i anæstesiologi i Region Syd. De fordeler på regionens sygehuse som følgende:

Sydvestjysk Sygehus (Esbjerg) xx stillinger, Sygehus Lillebælt (Kolding og Vejle) xx stillinger, Sygehus Sønderjylland (Aabenraa og Sønderborg) xx stillinger, OUH-Svendborg(Odense og Svendborg) xx stillinger.

Det er sygehusene, der opslår introduktionsstillinger via regionens jobportal (vælg læge i jobtype og introduktionsstilling i stillingsbetegnelse).

Hoveduddannelsesstillinger i Region Syd 

Der opslås xx hoveduddannelsesstillinger i akutmedicin årligt med tiltrædelse henholdsvis 1. marts og 1. september.

Du finder uddannelsesforløb og programmer i menuen til venstre.

Ledige hoveduddannelsesforløb opslås på www.sundhedsjobs.dk . Opret din egen jobaget, så får du besked når der er nye opslag

Akutmedicin er et nyt speciale i Danmark oprettet i 2017. Der er lavet en overgangsordning for speciallæger i andre speciale og læger med erfaring i aktumedicin - Læs mere om at ansøge om merit.

 


Siden er sidst opdateret 30-7-2020
HR Sundhedsuddannelser