Gå til indhold
Gå til forsiden


Særlige risikogrupper og gravide

Hvis du tilhører en særlig risikogruppe, skal du i dialog med din ledende overlæge/tutorlæge aftale, om der skal ske ændringer i dine arbejdsopgaver.

Sundhedsstyrelsen anser en række risikogrupper som særligt udsatte i forhold til COVID-19 smitte. 

Find oversigt over særlige risikogrupper og læs Sundhedsstyrelsen anbefalinger til personer i øget risiko

Sundhedsstyrelsens anbefalder, at gravide og ammende bliver vaccineret mod COVID-19.

Få mere information på sundhedsstyrelsens hjemmeside

Sundhedsstyrelsens anbefalinger til særlige risikogrupper og gravide

Det er Sundhedsstyrelsens vurdering, at langt de fleste medarbejdere kan gå på arbejde, som de plejer, hvis de generelle smitteforebyggende råd overholdes. Medarbejdere i øget risiko, herunder gravide, behøver ikke længere at blive omplaceret i deres arbejde eller at arbejde hjemmefra, selvom de daglig har kontakt med mange mennesker.. I arbejdssituationer hvor Sundhedsstyrelsen anbefaler brug af værnemidler, skal disse stilles til rådighed.

Læs mere i Sundhedsstyrelsens anbefalinger til personer i øget risiko

Kontakt HR-afdelingen på det sygehus du er ansat, hvis du har spørgsmål til hvordan du skal forholde dig til coronavirus.

Find yderligere information om særlige risikogrupper og gravide som følge af COVID-19 for ansatte i Region Syddanmark (link til regionens fælles intranet)


Siden er sidst opdateret 6-10-2021
HR Sundhedsuddannelser

Adresse: Boulevarden 76, 3. sal, 7100 Vejle, EAN 5798002571035 Personref cal@rsyd.dk. Email: videreuddannelsen@rsyd.dk   Tilgængelighedserklæring