Gå til indhold
Gå til forsiden

Den Lægelige VidereuddannelsepilForskningpilKombination af forskning og uddannelse

Kombination af forskning og uddannelse

Du kan kombinere en uddannelsesstilling med en forskningsansættelse

Hvis du vælger at være på deltid for at forske, kaldes det en kombinationsstilling.

Inden du starter i en en kombinationsstilling

Du skal lave en plan for hvornår og hvordan forskningen placeres i din uddannelse. Planen skal godkendes af alle involverede afdelinger i din uddannelse på ledelsesniveau

Der er flere forhold, der skal være opfyldt for at indgå en aftale om kombinationsstilling. Der er f.eks. krav til timetal per uge og længden af de enkelte ansættelser.

Du kan læse om regler og muligheder for kombinationsstillinger i vejledningen om deltidsansættelse i den lægelige videreuddanne, stk. 2.3 (link til retsinfo.dk)

Sådan gør du

Du skal fremsende godkendelserne fra de ledende overlæger til specialets sagsbehandler i videreuddannelsen.

Eller du kan samtidig med din ansøgning til de de ledende overlæger sætte den uddannelsesansvarlige overlæge, og specialets sagsbehandler i videreuddannelsen på cc. På den måde er der mulighed for at give bemærkninger, hvis der er problemer i forhold til overholdelse af vejledningens bestemmelser.

Når der er godkendelse fra de lendende overlæger, vil sagsbehandleren lave et tillæg til din uddannelsesaftale i videreuddannelsen.dk til dig. Der sendes kopi til afdelingerne (de ledende overlæger og uddannelsesansvarlige overlæger) samt til HR-afdelingerne på det sygehus du er ansat, således der kan ske de nødvendige tilpasninger i lønsystemet. 

Din uddannelse forlænges i forbindelse med ansættelse i kombinationsstilling

Din uddannelse vil blive forlænget på samme vis, som hvis du var ansat på deltid i din uddannelse.

Se hvordan forlængelsen udregnes under deltid


Siden er sidst opdateret 28-6-2021
HR Sundhedsuddannelser

Adresse: Boulevarden 76, 3. sal, 7100 Vejle, EAN 5798002571035 Personref cal@rsyd.dk. Email: videreuddannelsen@rsyd.dk   Tilgængelighedserklæring