Gå til indhold
Gå til forsiden

Uddannelsesmuligheder i Grønland

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

I det Grønlandske Sundhedsvæsen har vi en vifte af tilbud, hvor du, som læge under uddannelse, får rig mulighed for at erhverve dig bred erfaring, også inden for andre områder end dit eget, med et stort tværfagligt samarbejde. Du kan være sikker på, at du hurtigt vil få tildelt ansvar, - altid med dine kolleger i ryggen, og aldrig rigtig langt væk. Dagligdagen vil byde på mange spændende cases og udfordringer.

Vi tilbyder TKO, KBU, Introduktionsstillinger og Hoveduddannelsesforløb på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk, samt flere af landets regionssygehuse i hhv. Nuuk, Ilulissat, Aasiaat, Sisimiut og Qaqortoq.

Det er vigtigt, at du har interesse for Grønland og den grønlandske befolkning, og at du kan håndtere de udfordringer og begrænsninger som et job i Grønland også indebærer – dette er eksempelvis store afstande, voldsomt og ofte uforudsigeligt vejr, et lille befolkningstal, bemandingssituationen og ressourcerne. Men du kan være helt sikker på, at du vil få en kæmpe oplevelse for livet, og en uddannelse i høj kvalitet.

Hvis Det Grønlandske Sundhedsvæsen har vækket din interesse, kan du læse mere på en af de nedenstående sider eller du skal være velkommen til at kontakte os.

Søg job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen
 

Det Grønlandske Sundhedsvæsens hjemmeside
 

Det Grønlandske Sundhedsvæsens Facebook side
 

Det Grøndlandske Sundhedssystems LinkedIn side

 

 

 

 


Siden er sidst opdateret 16-4-2021
HR-Sundhedsuddannelser Den Lægelige videreuddannelse

Adresse: Boulevarden 76, 3. sal, 7100 Vejle, EAN 5798002571035 Personref cal@rsyd.dk. Email: videreuddannelsen@rsyd.dk   Tilgængelighedserklæring