Gå til indhold
Gå til forsiden


Basislaege.dk

Alle, der er tilmeldt valg til KBU i Danmark, skal vælge KBU-forløb i  basislaege.dk. Systemet bruges kun 2 gange om året i forbindelse med ansættelsesrunderne Vinter og Sommer.

Videreuddannelsessekretariaterne registrerer egne uddannelsesforløb i systemet, og et par dage før valgrunden begynder, åbnes der for gennemsyn af forløbene for de tilmeldte. Den nøjagtige dato er udmeldt i tidsplanen for den givne runde.

Adgang til systemet
Lægen kan logge på med NemID, fra den dag, der er åbent for gennemsyn af forløbene og kan orientere sig om de opslåede forløb og eventuelt oprette en favoritliste.

Valg af forløb
De tilmeldte vælger efter det lodtrækningsnummer, de har modtaget fra Sundhedsstyrelsen. Senest en uge før valgrunden begynder, sender basislaege.dk en mail eller sms til de tilmeldte med nøjagtig dato og klokkeslæt for valg af forløb. På det tildelte tidspunkt logger vælgeren på og vælger sit forløb eller lader systemet gøre det via favoritlisten. Der ligger en guide til at vælge forløb på systemets forside - se link i menuen i venstre side.


Siden er sidst opdateret 14-4-2021
Sundhedsuddannelser

Adresse: Boulevarden 76, 3. sal, 7100 Vejle, EAN 5798002571035 Personref cal@rsyd.dk. Email: videreuddannelsen@rsyd.dk   Tilgængelighedserklæring