Gå til indhold
Gå til forsiden


Videreuddannelsen.dk

Videreuddannelsen.dk er landsdækkende og anvendes til ansøgning om hoveduddannelsesforløb i alle specialer og introduktionsstilling i Almen medicin.

Derudover bruges systemet også af medlemmerne i ansættelsesudvalgene og af HR-lønafdelingerne på sygehusene.

Som uddannelseslæge med en profil finder du en oversigt over dine ansøgninger, og hvis du har fået en uddannelsesaftale og evt. tillægsaftaler, kan du også se dem dér. Aftale og tillægsaftaler skal du uploade i din logbog, når du skal søge om speciallægeanerkendelse hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Du kan også se de aktuelle opslag for hoveduddannelsesstillinger og introduktionsstillinger i Almen medicin i hele landet, når du er logget på som uddannelseslæge.

Adgang til systemet

Nye ansøgere til stillinger skal oprette en profil på systemets forside.

Ansættelsesudvalgsmedlemmer bliver oprettet og får tilsendt log in af det lokale videreuddannelsessekretariat, og beholder deres adgang, så længe de er medlemmer af udvalget. De har kun serettigheder i forbindelse med en ansættelsesrunde. Adgangen lukker, når runden er afsluttet og åbnes igen til næste rundes ansættelsesudvalgsmøde.

Alle HR-lønafdelinger har udpeget en administrator, som har fået adgang af det lokale videreuddannelsessekretariat. Administratoren kan derefter åbne og lukke relevante kollegers adgange.

Log in til systemet

Log in består af et brugernavn og en adgangskode. Brugernavnet er den e-mailadresse, du har oprettet dig med og en selvvalgt kode. Kan du ikke huske adgangskoden, kan du bede om at få en ny tilsendt. Du kan også selv ændre koden ved at klikke på din e-mailadresse i øverste højre hjørne.

Hvis du skal have ændret dit brugernavn, skal du kontakte sekretariatet.


Siden er sidst opdateret 17-8-2021
Sundhedsuddannelser

Adresse: Boulevarden 76, 3. sal, 7100 Vejle, EAN 5798002571035 Personref cal@rsyd.dk. Email: videreuddannelsen@rsyd.dk   Tilgængelighedserklæring