Gå til indhold
Den lægelige videreuddannelse Til Region SyddanmarkTil forsiden
Den Lægelige VidereuddannelsepilPædagogisk udviklende funktionpilLedige lektorater i medicinsk pædagogik

Ledige lektorater i medicinsk pædagogik

Eventuelle stillinger opslås i samarbejde mellem Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Syddansk Universitet og Den Lægelige Videreuddannelse i Videreuddannelsesregion Syd. 

 

Det er en forudsætning for ansættelse som lektor i medicinsk pædagogik, at der foreligger skriftlig forhåndstilsagn mellem den enkelte lektor og hovedarbejdsstedet om varetagelse af funktionen og frigørelse hertil.

I Den pædagogisk Udviklende Funktion i Videreuddannelsesregion Syd udløber langt de fleste lektorater i løbet af 2020 - og lektoraterne skal i opslag. I den forbindelse har der i Den Lægelige Videreuddannelse været et ønske om en styrkelse af Den Pædagogisk Udviklende Funktion. Styrkelse på områder, hvor der er potentiale for udvikling, og fastholdelse af områder, som i dag allerede er velfungerende. I den forbindelse er der pågået et større arbejde, som beskrivet i efterfølgende link til "Baggrund for styrkelse af den Pædagogisk Udviklende Funktion". Her beskrives undersøgelser, dataindsamling og datagrundlag, som ligger til grund for udviklingen samt klarlægningen af principper og fokusområder for Den Pædagogisk Udviklende Funktion fra 2021 til 2026. 

 

I det efterfølgende link er de overordnede rammer og vilkår for ansættelse som lektor i medicinsk pædagogik i Videreuddannelsesregion Syd beskrevet.

Spørgsmål til ledige lektorater og arbejdsopgaver i Den Pædagogisk udviklende Funktion kan rettes til daglig leder af funktionen Helle Guldager Aaskoven på hga@rsyd.dk eller mobil 2366 7517.

 


Siden er sidst opdateret 27-1-2021

Tilgængelighedserklæring