Gå til indhold
OM SITET | LÆS OP | REN TEKST | SITEMAP |
Den lægelige videreuddannelse Til Region SyddanmarkTil forsiden

Den Lægelige Videreuddannelse - Region Syddanmark

I Den Lægelige Videreuddannelse koordinerer vi ansættelsesproceduren for hoveduddannelsesforløb i Videreuddannelsesregion Syd. Derudover vejleder, rådgiver og sekretariatsbetjener vi til forskellige aktørerne indenfor lægelig videreuddannelse.
                                                                                                                                     


AKTUEL INFORMATION:

Forlængelse af 6-års fristen

Som et forsøg er det nu muligt at få forlænget 6-års fristen for påbegyndelse af hoveduddannelse svarende til længden af ens introduktionsforløb. Dette gælder for alle introduktionsforløb på Sygehus Sønderjylland og Psykiatrien i Sønderjylland i perioden 2018 - 2020.  Du kan læse meget mere om forsøgsordningen her


Akutmedicin

I forbindelse med oprettelsen af det nye lægespeciale Akutmedicin er der etableret en overgangsordning for specialelæger i andet speciale og læger med erfaring i akutmedicin. Du kan læse mere her.
 

Godt lægeliv uden for de store byer

Hvad er vigtigt, når man skal vælge bopæl og arbejdssted som læge? Se nogle af svarene i filmen Job uden for de større byer eller Godt lægeliv uden for de store byer, som Yngre Læger og Danske Regioner står bag.
   
Her findes aktuelle stillingsopslag

Her findes tidsplan for kommende opslag i Region Syd
 

Seksårsreglen

Frist for start på hoveduddannelse for udenlandske læger pkt. 1.3.6

Kombination af forskning og hoveduddannelse

Implementeringsplan for den elektroniske logbog 

 

 

 

Elektronisk ansøgning

Alle ansøgere, som søger hoveduddannelsesforløb i Region Syddanmark, kan kontakte Den Lægelige Videreuddannelse ved tekniske problemer på tlf. 76631457 eller på mailadressen videreuddannelsen@rsyd.dk